O MENI

Želja po ustvarjanju me spremlja že od malih nog in zato sem si od vedno želela biti umetnica. Že v času šolanja, na frizerski šoli v Kranju, sem bila zelo predana kreativnemu delu in se udeleževala raznih mednarodnih tekmovanj.

Pri ustvarjanju me je zelo spodbujal frizer Gusty, ki mi je ponudil delo friziranja hostes za Slovenski festival vin v Ljubljani. Kasneje sem pri njem opravljala tudi pripravništvo, ki mi je dalo ogromno kvalitetnega praktičnega znanja in izkušenj.

Ker sem sama vedno trdila več znaš, več veljaš sem se preiskusila v salonu s popolnoma drugačnim stilom dela. Tam sem se redno udeleževala sejmov v Zagrebu, Loreal akademije in drugih izobraževanj. Vesela sem vsakega novega znanja, saj se nikoli ne zadovoljim s tem, kar že znam. Moj cilj je biti vsak dan boljša.

Kasneje sem se zaposlila kot frizerka v Frizerskem salonu Forma, v Grand Hotelu Union v Ljubljani, kjer je bil stil dela popolnoma drugačen. Tam sem prav tako imela priložnost ustvarjati vrhunske frizure na zelo zahtevnih strankah. V tistem času sem se veliko izobraževala na različnih akademijah (npr. Loreal) ter obiskovala frizerske sejme (npr. v Zagrebu). Vse te izkušnje so pomembno vplivale name in kmalu sem se počutila dovolj kompetentno, da grem na svojo samostojno pot. Opravljanje izzivov tega poklica je zares moj užitek. Vesela sem vsakega novega znanja, saj se nikoli ne zadovoljim s tem, kar že znam in se zato konstantno izobražujem in dopolnjujem. Moj cilj je biti vsak dan boljša.